Nashville Vascular + Vein Institute
22575
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-22575,theme-stockholm,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.2.0,woocommerce-no-js,select-theme-ver-7.9,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,,qode_menu_,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-22718

Nashville Vascular + Vein Institute

 

This renovation project consisted of two existing MOB suites, totaling 4,500 sf including exam rooms, procedure + recovery rooms, and ultrasound rooms. The medical practice requested that their new space focus on patient comfort leading Daniels + Chandler to design the interior space to reflect a warm and rich color palette. The palette combined with numerous trim details + wall covering patterns provide the comforts of home for patients and staff alike.

 

 

 

Category

Healthcare, Tenant Improvement