Hen House Salon
22559
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-22559,theme-stockholm,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.2.0,woocommerce-no-js,select-theme-ver-7.9,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,,qode_menu_,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-22718

Hen House Salon

 

Daniels + Chandler was brought on to design the interior build out of this new and bustling location for Hen House Salon. The design team was tasked to create an open, budget friendly floor plan for the salon’s six stylists, including two hair washing stations, a color + housekeeping room, restrooms, and a large waiting / reception area. This project was brought to life with eclectic design elements, such as the raw edge counter, bold art, and biophilic touches.

 

 

 

Category

Tenant Improvement