Webb Sanders
21811
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-21811,theme-stockholm,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.2.0,woocommerce-no-js,select-theme-ver-7.9,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,,qode_menu_,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-22718

Webb Sanders

 

This project had an emphasis on keeping as much of the existing infrastructure in tact while still adapting to the modern workplace. The final design combined three smaller suites by creating one central axis for circulation to all the individual spaces. Working in tandem with the client allowed Daniels + Chandler to create a space plan that would allow for executive offices, conference rooms, and additional room to grow for their law firm.

 

 

 

Category

Tenant Improvement